29
10 2021
422

Lista învingătorilor celei de a III-a etape a concursului „Loteria fiscală”, publicată

Serviciul Fiscal de Stat a organizat la data de 21 octombrie 2021 extragerea învingătorilor ediției a III-a a concursului „Loteria fiscală”, desfășurată în perioada 1 iulie 2021 – 30 septembrie 2021 inclusiv. Astfel, au fost desemnați 175 de câștigători care vor primi premii în valoare a câte 1 000 de lei. Lista câștigătorilor poate fi accesată aici.
 
În cadrul etapei a III-a au participat 14276936 tranzacții efectuate cu carduri bancare în sumă totală de 4183438627 lei, informația fiind recepționată de la băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova.
 

Precizăm că, concursul „Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019.

 

Tranzacţiile câştigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacţii participante la concursul „Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacţiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.

 

La loteriei participă persoanele fizice care au atins vârsta de 18 ani, sunt deținătoare ale unui card bancar emis de o bancă comercială licențiată emitentă din RM și au efectuat tranzacții de achitare a bunurilor/serviciilor conform regulilor de desfășurare a loteriei.

 

Loteria se desfășoară anual pe întreg teritoriu al Republicii Moldova, de la 1 ianuarie până la 31 decembrie a anului în curs.

 

Serviciul Fiscal de Stat susține măsurile de diminuare a numeralului în economia națională și Vă îndeamnă să efectuați achitările cu cardul, participând astfel la concursul „Loteria fiscală”.

2 comentariu

avatar
That is staggering. I was astonished by your organization. I'm happy to see a particularly subject. Benevolently go to my blog and read it. skylightpaycard login
Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.