27
01 2021
511

Loteria fiscală: Au fost desemnați alți 175 câștigători

Serviciul Fiscal de Stat anunță despre finalizarea celei de-a IV-a ediții a concursului „Loteria fiscală”,  desfășurată în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2020.

Urmare a extragerii din data de 22 ianuarie 2021, au fost desemnați 175 învingători care vor beneficia de premii în sumă de a câte 1000 lei. Lista câștigătorilor ediției a IV-a urmează a fi publicată pe www.sfs.md la data de 5 februarie 2021, iar premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în lei, în maximum 10 zile după publicarea listei.

 

În cadrul etapei a IV-a au participat 10,5 mil. tranzacții efectuate cu carduri bancare, în sumă totală de 3,3 mld.lei, informația fiind recepționată de la băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova.

 

Totodată, SFS informează că pe 28 ianuarie curent, va avea loc extragerea câștigătorilor ediției speciale a Loteriei fiscale dedicată sărbătorilor de iarnă, în baza tranzacțiilor efectuate în perioada 1 decembrie 2020 - 8 ianuarie 2021. Astfel, vor fi extrași 100 de câștigători care vor beneficia de premii în sumă a câte 1500 lei fiecare.

 

Concursul “Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019. Tragerile la sorți şi validarea câștigătorilor loteriei are loc în prezența comisiei, numită prin ordin de către directorul Serviciului Fiscal de Stat.

 

Tranzacţiile câştigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacţii participante la concursul “Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacţiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.

 

Serviciul Fiscal de Stat susține măsurile de diminuare a numeralului în economia națională și recomandă efectuarea achitărilor cu cardul, participând astfel în cadrul concursului Loteria fiscală!

 


via | www.sfs.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.