05
05 2021
630

SFS a lansat modulul de căutare aferent verificării beneficiarilor veniturilor salariale

Serviciul Fiscal de Stat a lansat pe pagina-web oficială a instituției motorul de căutare care permite verificarea în regim on-line a persoanelor care pe o perioadă de cel puțin 12 luni consecutive ce preced lunii de angajare nu au fost indicate drept beneficiari ai veniturilor salariale. Noul compartiment a fost instituit ca urmare a aprobării Regulamentului privind subvenționarea locurilor de muncă, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 49/2021.

Astfel, SFS asigură accesul subiectului subvenției la informația aferentă categoriei de persoane, care pe o perioadă de cel puțin 12 luni consecutive ce preced lunii de angajare, nu au avut venituri salariale.

Pentru accesarea serviciului de căutare a persoanei care nu a primit venituri salariale pe parcursul a 12 luni consecutive, urmează a fi accesată pagina-web oficială www.sfs.md >Panou informativ>Subvenționarea potențialilor angajați.

În interfața generată de către portal, în compartimentul indicat introduceți IDNP-ul persoanei necesare spre verificare, precum și selectați anul și luna angajării. La introducerea datelor menționate supra poate fi vizualizată informația privind identificarea persoanelor în calitate de beneficiari ai veniturilor salariale, în perioada indicată selectată.


via | sfs.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.