03
08 2021
796

SFS apreciază manifestarea transparenței și corectitudinii în activitatea contribuabililor

Serviciul Fiscal de Stat a înmânat certificate de credibilitate și diplome de gratitudine pentru 150 de contribuabili pentru manifestarea transparenței și corectitudinii în activitatea desfășurată.

Exprimăm gratitudine și suntem recunoscători tuturor contribuabililor și agenților economici pentru implicare și aportul considerabil întru susținerea economiei naționale prin onorarea în termen a obligațiilor față de buget, promovarea civismului fiscal și spiritului de conformare voluntară la prevederile legislației fiscale.

Apreciem înalt contribuția tuturor la formarea veniturilor Bugetului Public Național prin onorarea în termen a obligațiilor față de buget, menținerea și crearea locurilor de muncă, susținând dezvoltarea Republicii Moldova.

Vă asigurăm că Serviciul Fiscal de Stat va continua să promoveze proiectele menite să modernizeze sistemul de administrare fiscală conform celor mai bune practici internaționale.

În anul 2021, Serviciul Fiscal de Stat va continua să promoveze acele proiecte menite să modernizeze sistemul de administrare fiscală conform celor mai bune practici internaționale, va pune un accent deosebit pe dezvoltarea tehnologiilor informaționale în domeniul finanțelor publice, extinderea și îmbunătățirea serviciilor electronice prestate cetățenilor și antreprenorilor.

Certificatele sunt înmânate anual în conformitate cu Ordinul IFPS nr.396 din 06.05.2015 despre aprobarea Regulamentului cu privire la stimularea morală (nonfinanciară) a contribuabililor onești, iar lista poate fi accesată aici.


via | www.sfs.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.