29
05 2017
655

SFS, premiant în cadrul Spartachiadei angajaților din serviciul public

37 angajați ai Serviciului Fiscal de Stat au concurat la diverse probe sportive în cadrul celei de-a XIV ediții a Spartachiadei angajaților din serviciul public (SFS, Ministerul Economiei, Ministerul Finanțelor, Ministerul Justiției, AGEPI, ANPC, Direcția generală pentru administrarea clădirilor guvernului și altele).

Evenimentul a durat două zile (27-28 mai, curent) și s-a desfășurat în orășelul Vadul lui Vodă, municipiul Chișinău. În cadrul competițiilor, cele 16 echipe din cadrul instituțiilor publice de stat au participat la diverse probe sportive cum ar fi: volei, minifotbal, tenis de masă, șah, dame, ridicarea greutăților și dat.

După o competiție pe cinste, pe locul I s-a clasat Ministerului Economiei, SFS — pe locul II în clasamentul general, iar pe treapta a treia au urcat echipele Biroului Național de Statistică și ale Direcției generale pentru administrarea clădirilor Guvernului Republicii Moldova.

În debutul și finalul evenimentului, Serghei Pușcuța, director al SFS, a mulțumit tuturor participanților și a felicitat echipele SFS pentru prestația de excepție la Spartachiadă 2017, menționând aportul considerabil al organizației sindicale a SFS la organizarea evenimentului.

via | www.sfs.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.