Monitorul SFS

SFS va organiza seminare gratuite aferente „Colectării informațiilor din surse indirecte”

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) în parteneriat cu Instituția Publică „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (I.P. „CTIF”) vor organiza în perioada 8-16 februarie 2024 seminare de instruire on-line pentru contribuabili, cu titlu gratuit, cu tematica: „Colectarea informațiilor din surse indirecte”.

 

În cadrul seminarului, contribuabilii vor fi familiarizați cu recentele modificări ale prevederilor legale prin prisma prevederilor art. 226¹¹ din Codul fiscal, precum și modul de utilizare a Sistemului Informațional Automatizat ,,Colectare informațiilor din surse indirecte” (SIA ,,CISI”).

 

Graficul cursurilor de instruire se prezintă conform tabelului de mai jos.

Doritorii de a participa la cursuri urmează să se înregisteze în prealabil, în regim online, accesând următorul link sau pagina web: cursuri.ctif.md. Mai multe detalii le puteți obține la numerele de telefon: 022-822-032 sau 068669942.

 

Serviciul Fiscal de Stat reamintește că termenul limită de prezentare a informației de către subiecții prezentării informațiilor din surse indirecte indicați în art.22611 din Codul fiscal pentru perioada anului 2023 este către data de 26 februarie 2024.

 

Prezentarea tardivă sau neautentică a informației, precum și neprezentarea informației, se sancționează în conformitate cu prevederile art. 253 alin. (6), (7) și (8) din Codul fiscal.

Instituții:

Serviciul Fiscal de Stat | Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

558 vizualizări

Data publicării:

05 Februarie /2024 13:53

Domeniu:

Noutăți fiscale

Etichete:

webinar | sanctionare | surse indirecte

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon