Știri

SI „Raportarea financiară a autorităților/ instituțiilor bugetare” va fi lansat pentru utilizare experimentală

Începând cu data de 2 octombrie curent va fi lansat în utilizare experimentală Sistemul Informațional „Raportarea financiară a autorităților/ instituțiilor bugetare”, pentru prezentarea rapoartelor financiare pe 9 luni ale anului 2023 de către autoritățile/instituțiile bugetare finanțate de la bugetul de stat.

 

În Monitorul Oficial a fost publicat Ordinul Ministerului Finanțelor nr. 77 din 12 septembrie 2023 cu privire la lansarea în utilizare experimentală a Sistemului Informațional „Raportarea financiară a autorităților/instituțiilor bugetare”.

 

Conform Ordinului publicat, pentru acordarea drepturilor de acces la sistemul informațional, autoritățile/instituțiile bugetare urmează să perfecteze Cererea pentru crearea Contului de utilizator în SI „Raportarea financiară a autorităților/instituțiilor bugetare”, care poate fi descărcată de pe pagina web a Ministerului Finanțelor aici.

 

Cererile semnate electronic urmează a fi prezentate la adresa de e-mail: accesmf@ctif.gov.md, iar autentificarea în Sistemul Informațional „Raportarea financiară a autorităților/instituțiilor bugetare” se va efectua prin accesarea paginii web www.rf.mf.gov.md.

 

 

author icon

Marina Căldare

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

922 vizualizări

Data publicării:

21 Septembrie /2023 11:33

Catalogul tematic

Noutăți

Etichete:

raportare financiară

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon