Știri

ANRCETI va verifica în anul 2023 activitatea a 50 furnizori

Pe parcursul anului viitor, Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI) va efectua controale, la fel ca și în anul curent, la 50 de furnizori, lista subiecților fiind inclusă în Planul controalelor de stat pentru anul 2023, aprobat de autoritate prin Ordinul emis la 29 noiembrie 2022.

 

Verificările planificate se inițiază în conformitate cu Metodologia de planificare a controlului de stat asupra activităţii de întreprinzător, în domeniile de competență ale ANRCETI, în baza analizei criteriilor de risc.

 

Conform Raportului autorității pentru anul 2021, cele mai frecvente tipuri de încălcări depistate în cadrul controalelor se referă la: nerespectarea condițiilor autorizării generale, neachitare plății de reglementare în termenul legal stabilit, neprezentarea în termenele stabilite a rapoartelor statistice și a rapoartelor privind veniturile provenite din activitatea în domeniul comunicațiilor electronice.

author icon

Marina Căldare

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD" | Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI)

894 vizualizări

Data publicării:

05 Decembrie /2022 07:58

Domeniu:

Noutăți | Control de stat

Etichete:

ANRCETI | control de stat | controale planificate

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon