10
03 2021
801

CNAS continuă implementarea serviciilor online

Din 1 ianuarie 2021, pensionarii care au ieşit la pensie pentru limită de vârstă după 1999 şi care au continuat să lucreze, acumulând de la 7 la 10 ani de stagiu de cotizare, au posibilitatea să depună cererea pentru reexaminarea pensiei prin opţiunea „e-Cerere Reexaminare pensie” pe pagina oficială a  Casei Naţionale de Asigurări Sociale, care continuă să implementeze servicii electronice atât pentru informarea cetăţenilor, cât şi în scopul prestării serviciilor online.
 
Recent a fost finalizată perioada de testare a serviciului electronic „Programare online la CTAS”, prin intermediul căruia pensionarii se pot programa pentru depunerea cererii pentru stabilirea sau reexaminarea pensiei. În primele două luni ale acestui an, din 35699 de locuri deschise pentru programare, la serviciul respectiv au apelat 626 de persoane.
 
CNAS amintește că, pentru programarea unei vizite la CTAS, beneficiarii trebuie parcurgă câţiva paşi:
  • selectaţi oficiul CTAS conform vizei de domiciliu;
  • selectați tipul serviciului la care doriţi să vă programaţi;
  • completaţi data naşterii, IDNP-ul, numele, prenumele;
  • indicați data şi ora la care doriţi să vă programaţi.
 
Zilele de primire în audiență a pensionarilor la CTAS sunt zilele de luni, marţi şi miercuri ale săptămânii. Celelalte două zile sunt destinate deservirii familiilor cu copii.
 

Pentru orice precizări legate de ,,Programarea online la CTAS” şi alte servicii prestate de către CTAS puteți contacta Centrul de Apel CNAS la telefonul 022 257 777.  

via | cnas.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.