22
06 2021
250

GEA: instruire de la ODIMM

ODIMM, în cadrul Programului „Gestiunea Eficientă a Afacerii” (GEA) organizează cursuri gratuite de educație antreprenorială. Atât antreprenorii începători, cât și cei avansați pot audia două  module inovative de management și marketing.

Astfel, antreprenorii începători vor studia cadrul legal; managementul financiar și contabilitatea; cadrul fiscal; digitalizare; ecologizare  și protecția proprietății intelectuale.

 

Antreprenorii avansați vor avea acces la aspecte privind cadru legal și controlul de stat; managementul financiar și evaluarea întreprinderii; cadrul fiscal; contabilitate; digitalizare; ecologizare; internaționalizare și protecția proprietății intelectuale.

 

Instruirile în cadrul programului GEA oferă oportunități de dezvoltare a relațiilor de afaceri, răspunsuri la întrebările specifice activității desfășurate, modele inovative de management a afacerii, sporirea performanței întreprinderii, precum și posibilități de identificare a  noi piețe de desfacere.

 

 Pentru înregistrare, antreprenorii vor  completa formularul.

 

Potrivit datelor, până în prezent în cadrul programului au fost instruiți peste 20 mii de beneficiari, fiind organizate 770 seminare de acest gen.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.