18
11 2020
708

Ghid de finanțare pentru IMM-uri şi startup-uri

Ghidul resurselor financiare pentru IMM-uri și startup-uri” a fost lansat ieri, 17 noiembrie, în cadrul unui eveniment online. Astfel, toată informația de interes pentru viitorii și actualii antreprenori, începând de la finanțarea startup-ului, resursele de asistență disponibile la etapa de dezvoltare și poate fi accesată într-un document consolidat.
 
Ghidul conține informații utile și practice despre toate tipurile de suport în afaceri disponibile în țara noastră, începând de la finanțări nerambursabile până la servicii de consultanță, mentorat şi instruire antreprenorială. Acesta a fost elaborat la solicitarea Organizației pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (ODIMM) și publicat prin intermediul Proiectului „Consilierea Guvernului Republicii Moldova în politici economice”, implementat de GIZ Moldova cu suportul financiar al Ministerului Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare al Germaniei şi al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare şi Cooperare.
 
Ghidul de finanțare pentru IMM-uri şi startup-uri este o călăuză în dezvoltarea întreprinderilor. Ne dorim să construim o comunitate de antreprenori puternică, competentă, temeinică şi îndrăzneață pentru relansarea economiei şi creșterea bunăstării generale a țării”, a declarat Iulia Costin, director general ODIMM.
 
La momentul actual, IMM-urile reprezintă 98,6% din totalul întreprinderilor din Republica Moldova, iar numărul de angajați în cadrul acestora este peste 60% din totalul forței de muncă din țară.

via | mec.gov.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.