Știri

Platforma „mtender.md” va fi exploatată din luna februarie 2022

Platforma de achiziții publice a Ministerului Finanțelor – „mtender.md” în cadrul Sistemului informațional autorizat “Registrul de Stat al Achizițiilor Publice” MTender – a fost data în exploatare și va fi accesibilă în rețeaua externă începând cu luna februarie 2022, comunică Ministerul Finanțelor.
 
Noua platformă va permite utilizatorilor să desfășoare proceduri de achiziții publice conform cadrului legal și va putea fi accesată de către persoanele autorizate la următorul link: https://mtender.md.

 

Pe platforma „mtender.md” au fost dezvoltate funcționalități noi, precum atribuirea contractelor de achiziție publică prin procedura de licitație restrânsă, cât și atribuirea contractelor de achiziții publice prin instrumentul specific acord-cadru, prevăzut la art. 46 al Legii nr. 131/2015 privind achizițiile publice. 

    

Această platformă a fost dezvoltată de către I.P. „Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” la solicitarea Ministerului Finanțelor, în procesul de dezvoltare a acesteia fiind implicați reprezentanții ambelor instituții.


via | mf.gov.md

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD" | Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova

863 vizualizări

Data publicării:

26 Ianuarie /2022 08:22

Domeniu:

Noutăți | Achiziţie publică

Etichete:

MTender | achizii publice | ministerul finantelor

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon