15
11 2021
453

Logoul companiei în cadrul CPC

Logoul companiei este cel mai important instrument al identității vizuale. Pentru că practic nici o companie nu este înființată fără un logou individual, în cadrul sistemului „Cabinetul personal al contribuabilului” (în continuare – CPC)  a fost creat funcționalul de încărcare a acestuia. Această posibilitate o dețin, însă, nu toți utilizatorii companiei, ci doar administratorul și contabilul-șef, fiind unicele roluri/funcții în cadrul sistemului cu un număr limitat și cu responsabilități specifice.
 

Imaginea logoului companiei poate fi încărcat în cadrul sistemului CPC, urmare a accesării companiei și a rolului corespunzător. La accesarea pe spațiul destinat logoului din partea stânga de sus a paginii, se va lansa fereastra prin intermediul căreia se va indica calea către fișierul de pe stația de lucru. Mărimea fișierului încărcat trebuie să fie 120px * 120px, iar formatul – .jpeg sau .png.
 
 
Importanța acestui element în cadrul sistemului CPC poartă nu doar un caracter estetic și este nu doar un element de design. Pe viitor acesta poate fi utilizat în carul altor sistemele informaționale, cu plasarea logoului pe documentele electronice create în cadrul acestora.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.