28
12 2020
1709

Reorganizarea a două Direcții de deservire fiscală

Două Direcții deservire fiscală se reorganizează. Este vorba despre Direcțiile deservire fiscală din Basarabeasca şi Dubăsari. Această schimbare are drept scop modernizarea proceselor de administrare fiscală, eficientizarea modului de comunicare și de consolidare a procesului de deservire a contribuabililor, precum și  sporirea eficienței resurselor umane implicate în procesul de deservire.
 
Astfel, începând cu data de 1 ianuarie 2021, contribuabilii (persoane juridice și fizice care practică activitate de întreprinzător, precum și persoanele fizice care nu practică activitate de întreprinzător) din raza de deservire a Direcției deservire fiscală Dubăsari se vor deservi la Direcția deservire fiscală Criuleni din cadrul Direcției generale administrare fiscală Centru, iar contribuabilii (persoane juridice și fizice care practică activitate de întreprinzător, precum și persoanele fizice care nu practică activitate de întreprinzător) din raza de deservire a Direcției deservire fiscală Basarabeasca se vor deservi la Direcția deservire fiscală Cimișlia din cadrul Direcției generale administrare fiscală Sud.

 

Scopul acestei reorganizări este sporirea gradului de conformare benevolă a contribuabililor și prestarea unor servicii fiscale calitative.

 

Sediul Direcției deservire fiscală Criuleni: or. Criuleni, str. 31 August, 106

Telefon de contact: 0(248) 2-05-97.

 

Sediul Direcției deservire fiscală Cimișlia: or. Cimișlia, str. Ștefan cel Mare, 10.

Telefon de contact: 0(241) 2-21-74.  

 

Ordinul SFS nr.618 din privind stabilirea razelor de deservire și activitate a unor subdiviziuni din cadrul Serviciului Fiscal de Stat din 11 decembrie 2020 a fost publicat în MO din 25 decembrie curent.

 


via | www.sfs.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.