24
11 2020
454

SFS va selecta persoanele competente pentru evaluarea bunurilor sechestrate

În conformitate cu prevederile art. 203 alin. (2) din Codul fiscal, Serviciul Fiscal de Stat anunță selectarea pentru aprobarea ulterioară a listei persoanelor fizice sau juridice competente certificate în domeniul evaluării în scopul efectuării evaluării bunurilor sechestrate de către SFS.
 
Amintim, evaluarea bunurilor sechestrate pentru comercializarea acestora se efectuează de către persoane fizice sau juridice competente incluse în lista aprobată anual de SFS. Astfel, acest drept va fi oferit deținătorilor de licențe cu drept de efectuare a evaluării în anumite domenii.
 
Pentru participarea la concurs, se vor depune următoarele documente:
• certificatul de competență a evaluatorului;
• scrisoare de intenție în care să fie indicate domeniile în care se dorește a exercita evaluarea bunurilor, specializarea evaluatorului, descrierea activităților de evaluare realizate anterior, alte informații la discreția solicitantului.
 
Cererea și documentele aferente urmează a fi prezentate în termen de până la 4 decembrie 2020 inclusiv, la adresa SFS (mun. Chișinău, str. Constantin Tănase nr.9, et.2.).
 
Telefoane de contact 022-82-33-76, 022-82-33-59, 022-82-34-40.
 
Pentru efectuarea evaluării respective, pentru anul 2020 în lista persoanelor cu drept de evaluare a bunurilor sechestrate au fost incluse 14 persoane juridice și 10 reprezentanțe ale Camerei de Comerț și Industrie de pe întreg teritoriul țării: Chișinău, Bălți, Soroca, Edineț, Ungheni, Cahul, Tighina, Orhei, Găgăuzia și Hâncești.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.