Întrebări și răspunsuri

29.2.10.9 Este oare posibilă înregistarea contractului de transmitere în posesie și/sau folosinţă (locaţiune, arendă, uzufruct, superficie) a proprietății imobiliare fără a fi necesară deplasarea la subdiviziunea Serviciul Fiscal de Stat?

În cazul în care persoana fizică nu are posibilitatea de a se deplasa la subdiviziunea SFS, atunci ea poate remite subdiviziunii SFS prin intermediul serviciului electronic SIA “e-Cerere” modulul “Cererea de înregistrare a contractelor de dare în locaţiune a bunurilor imobiliare de către persoanele fizice”(în cazul în care contribuabilul dispune de semnătură digitală) sau prin intermediul unei scrisori recomandate, Declaraţia-Cerere cu anexarea documentelor confirmative. Aceasta, de asemenea împreună cu documentele confirmative (autentificate prin semnătură digitală), poate fi transmisă la adresa electronică mail@sfs.md.

Data înregistrării contractului, remis prin e-mail, se va considera data recepţionării Declaraţiei-Cerere. Pentru informații suplimentare cu referire la obținerea cheii electronice puteți contacta Centrul unic de apel al Serviciului Fiscal de Stat la telеfonul 0 8000 1525 (apel gratuit).

Instituții:

Serviciul Fiscal de Stat | Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

722 vizualizări

Data publicării:

12 August /2021 07:55

Domeniu:

Servicii electronice | Noutăți

Etichete:

contract de locatiune | serviciul fiscal de stat | cerere | e-cerere

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon