20
01 2021
1625

25 ianuarie 2021 – data limită de prezentare a Notelor de informare pentru perioada fiscală 2020

Serviciul Fiscal de Stat informează că la data de 25 ianuarie 2021 survine termenul limită de prezentare a Notelor de informare pentru perioada fiscală 2020.

Astfel, contribuabilii sunt obligați să prezinte în termenul menționat următoarele Note de informare:

  • Nota de informare privind salariul şi alte plăţi efectuate de către patron în folosul angajaților, precum şi plățile achitate rezidenților din alte surse de venit decât salariul şi impozitul pe venit reţinut din aceste plăţi (Forma IALS18);
  • Nota de informare privind impozitul reţinut din alte surse de venit decât salariul achitate persoanelor nerezidente (Forma INR14);
  • Nota de informare privind salariul și alte plăți efectuate de către rezidentul parcului pentru tehnologia informației în folosul angajaților (Forma ISAPTI17).

Totodată, contribuabilul care constată că darea de seamă fiscală prezentată conține o greșeală sau o omisiune, în condițiile stabilite de art.188 din Codul fiscal, are dreptul să prezinte o dare de seamă fiscală  suplimentară integrală corectată.

Pentru informații suplimentare puteți apela la Centrul Unic de Apel al Serviciului Fiscal de Stat: 0 8000 15 25 - apel gratuit.

 

Varianta în limba rusă a comunicatului o găsiți aici


via | www.sfs.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.