19
01 2021
727

Particularitățile politicii fiscale pentru anul 2021, prezentate contribuabililor din cadrul DGAF Sud

Serviciul Fiscal de Stat a desfășurat la data de 15 ianuarie 2021 primul seminar de instruire privind particularitățile politicii fiscale pentru anul 2021 și modificările operate la Codul fiscal. La eveniment au participat peste 80 de contribuabili care sunt deserviți la Direcția Generală Administrare Fiscală Sud (r-nele Basarabeasca, Cimișlia, Comrat, Ceadîr-Lunga, Taraclia, Vulcănești, Cahul, Cantemir, Leova).
 
Contribuabilii au fost familiarizați cu modificările operate în legislația fiscală la compartimentele: impozitul pe venit, TVA și accize, taxe locale.
 

Menționăm că înregistrarea video a seminarului este publică și poate fi urmărită aici. De asemenea, a fost publicată și prezentarea în format PowerPoint aferentă seminarului respectiv, care poate fi accesată aici.

 

Serviciul Fiscal de Stat informează că toate seminarele de instruire privind particularitățile politicii fiscale pentru anul 2021 sunt gratuite și au loc în regim online, iar graficul de desfășurare a acestora poate fi consultat pe pagina-web oficială a Serviciului Fiscal de Stat. 

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.