16
03 2018
621

3. (8.7.6.1) Cînd se achită taxa pentru folosirea zonei de protecţie a drumurilor din afara perimetrului localităţilor pentru amplasarea obiectivelor de prestare a serviciilor rutiere?

Taxa pentru folosirea zonei de protecţie a drumurilor din afara perimetrului localităţilor pentru amplasarea obiectivelor de prestare a serviciilor rutiere se achită:
  • până la depunerea proiectelor şi, respectiv, invitarea specialistului la obiect - în cazul în care personele fizice solicită examinarea şi perfectarea documentelor, coordonarea deciziilor de proiecte şi eliberarea de prescripţii tehnice pentru amplasarea obiectivului de prestare a serviciilor rutiere sau invită specialistul la obiect;
  • până la eliberarea autorizaţiei pentru amplasarea obiectivelor de prestare a serviciilor rutiere în zona de protecţie a drumurilor din afara perimetrului localităţilor - în cazul în care persoanele fizice solicită eliberarea autorizaţiilor pentru amplasarea amplasarea obiectivelor de prestare a serviciilor rutiere (art. 366 alin. (3) din Codul fiscal);
  • până la 25 martie a perioadei fiscale curente – pentru perioadele fiscale următoare perioadei în care a fost eliberată autorizaţia (art. 366 alin. (4) din Codul fiscal).

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.