16
03 2018
741

4. (8.6.6.1) Când se achită taxa pentru folosirea zonei de protecţie a drumurilor din afara perimetrului localităţilor pentru amplasarea publicităţii exterioare?

Taxa pentru folosirea zonei de protecţie a drumurilor din afara perimetrului localităţilor pentru amplasarea publicităţii exterioare se achită:
  • până la depunerea proiectelor şi, respectiv, invitarea specialistului la obiect - în cazul în care persoanele fizice solicită examinarea şi perfectarea documentelor, coordonarea deciziilor de proiecte şi eliberarea de prescripţii tehnice pentru amplasarea obiectivului de publicitate exterioară sau invită specialistul la obiect;
  • până la eliberarea autorizaţiei pentru amplasarea obiectivelor de publicitate exterioară în zona de protecţie a drumurilor din afara perimetrului localităţilor - în cazul în care persoanele fizice solicită eliberarea autorizaţiilor pentru amplasarea obiectivelor de publicitate exterioară (art. 361 alin. (4) din Codul fiscal);
  • până la 25 martie a perioadei fiscale curente – pentru perioadele fiscale următoare perioadei în care a fost eliberată autorizaţia (art. 361 alin. (6) din Codul fiscal).

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.