28
06 2018
4232

Baza impozabilă a taxei pentru amenajarea teritoriului

Entitatea „V” S.R.L. are în calitate de conducător pe unicul său fondator, căruia pe parcursul anului 2018 nu i se va calcula salariu. Alţi salariaţi entitatea „V” S.R.L. nu are şi nici nu se preconizează să aibă. Este obligată entitatea să achite taxa pentru amenajarea teritoriului şi să prezinte darea de seamă pe taxele locale ţinând cont de prevederile titlului VII din CF în vigoare din 01.01.2018?
Acest articol este destinat doar pentru utilizatorii abonați

Pentru a vă abona, selectaţi abonamentul:

ELECTRONIC

1299 lei

CLASSIC

1299 lei

PREMIUM

1999 lei

 

6 comentarii

avatar
Buna ziua! Ce dari de seama trebuie sa prezinte un SRL care nu activeaza( ca in exemplul de mai sus, este doar fondator,intreprinderea nu activeaza, salariati nu sunt)Ce dari de seama lunare,trimestriale si anuale trebuie sa prezentam. Va multumesc.
avatar
Bună ziua, concretizați vă rugăm, activitatea este stopată legal sau pur și simplu nu are activitate economică. Mulțumim
avatar
Buna ziua! Pur si simplu nu are activitate economica.Intreprinderea a fost intemeiata, dar nu a activat deloc.
avatar
Bună ziua, dna Olga. În acest caz, găsiți răspunsul în următorul material: https://monitorul.fisc.md/questions/darea-de-seama-fiscala-in-lipsa-activitaii-de-intreprinzator.html#cut
avatar
Buna ziua, pentru care salariati nu se achita taxa pt amenajarea teritoriului? (pensionar, pers aflata in concediu de ingrijire a copilului revenita la serviciu cu timp redus...)
Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.